+31 (0)30 63 513 45

De Passage 2 te Houten ( Oude dorp )

 

Openingstijden: maandag t/m zaterdag van 8.00 tot 17.30...in overleg kunt u eerder terecht. ( om 6.30 is de deur al geopend )

 

Welkom bij banketbakkerij Marco Osté.   Dé bakkerij waar U eerlijke, heerlijke lekkernijen kunt bestellen...Dagelijks staat er een team van banketbakkers voor u klaar om de lekkerste en mooiste patisserie te maken.

 

Vanaf heden kunt u een aantal produkten laten versturen via pakketpost, een effectieve en voordelige manier. Zo kunt u een relatie makkelijk trakteren in heel Nederland!

 

MVO...Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen...Ja ook als kleine bakker zijn wij daar mee bezig en is dit volop in ontwikkeling. Natuurlijk denken wij aan de kleine dingen zoals de lichten uit in ruimtes waar het niet nodig is en werken wij met lichtschakel sensoren.  En ons gft composteren wij zelf voor onze fruittuin...ja wij zijn heel druk om onze inkoop bij lokale biologische leveranciers doen maar een nog kortere lijn is eigen kweek; biologisch uit eigen tuin welke we gaan uitbreiden... "URBAN FARMING" ...ons dak zal tot fruittuin worden omgebouwd zodat wij naast appels,pruimen,bramen,aardbeien,stoofperen,druiven en besjes nogmeer fruit biologisch kunnen kweken... Komt het niet uit eigen tuin of van lokale leveranciers dan proberen wij wel FAIR TRADE in te kopen! Ook onze verpakking is lichter-dunner geworden zodat wij ook daar minder van gebruiken!

Veel kijk en leesplezier,Het team van Marco Osté.  

 

Geschiedenis In juni 1974 opende Dave Osté (1931-2001) de deuren van zijn Banketbakkerij in Utrecht. Dat was de eerste banketbakkerij in Utrecht e.o. met een open keuken; men kon altijd meegenieten van de mooie en lekkere produkten die daar geproduceerd werden. In augustus 1995 nam zijn zoon Marco de zaak over en verhuisde naar Houten waar hij tevens een prachtige, sfeervolle zaak neerzette met... een open keuken. De klant kan ook hier zien en ruiken waar al die mooie en lekkere produkten gemaakt worden. Daar uitsluitend gewerkt wordt met de beste en meest verse grondstoffen zult U dat terugvinden in de uitstekend kwaliteit van de produkten. Het uitdragen van het ambachtelijke banketbakkers vak staat bij Banketbakkerij Marco Osté hoog in het vaandel; zij maken alles nog met de hand; met de handen van een team vakmensen.      

 

Mooie verhalen over onze produkten vindt u op de pagina ROUTE...daar vindt u diverse mooie verhalen...

 

Op deze website proberen wij zoveel mogelijk foto's van onze produkten te laten zien....daar wij met dagverse produkten werken en alles met de hand gemaakt wordt kunnen de produkten in de winkel afwijken van de foto's op de site.   Suikervrij, glutenvrij, lactosevrij?...Ja wij maken produkten waar wij geen suiker, lactose, noten en/of gluten aan toevoegen...... Maar daar wij werken in een hele kleine produktieruimte is de kans op "kruisbesmetting"dus heel duidelijk aanwezig....hierom kunnen wij niet garanderen dat een produkt geheel vrij is van een bepaalde stof!     Blijf op de hoogte via facebook en twitter!   Wilt u NOG meer foto's-voorbeelden zien?...klik hier.

 

 

 

 

         sponsor Houten jeugd 010-2   S.V.Houten O10-2   winterkampioen 2016!

    sponsor Dion; jeugdvechter Sportschool Jellema.

 

sponsor Houtens festijn.

sponsor nieuwjaarsduik Houten.

Sponsor NK KATA 2017.

Sponsor Loop door Houten.

foto van Heidy van Megen.Sponsor Kickbox seminar Andy Souwer en Germaine de Randamie.